Jentekveld

Hei!

Igår sov jeg og Mia hos Amanda, vi hadde jentekveld. Det var veldig koselig, vi tok mange bilder og spiste masse godt. Vi så en veldig bra film, den het Bestevenner. Men den var litt trist. Har du sett den? Vi spiste taco til middag, og til dessert spiste vi is med sjokolade og kjeks. Det var veldig godt! Vi hadde en photoshoot med forskjellige kategorier. Her er noen bilder vi tok:

 

Taco!





Amanda



Dessert

Her er bildene fra photoshooten vår:






Andre kategori er pen stasen:












Tredje kategori er hverdagsklær:









Fjerde kategori er pysjamas:

:














 

Femte kategori er hettegenser:









Håper du likte bildene, alle ble ikke samme størrelse, sorry og det ble kanskjelitt mange. Men jeg glemte å skrive at vi så også litt på tv, på sportnyhetene.  Og det kommer snart en må gjøre video, så det er bare og kommer med forslag.

Q- Bruker du og ha jentekveld?

Q- Likte du bildene?








Dagensbilde

Hei!

Vi glemte å legge ut dagens bilder, så her er de. Det er meg, Frøya og Amanda på NM med Labb og Line.

Frøya og Labb.

Amanda og Labb og Line.

 Q- Hva synes du om dagens bilde?

Q- Har du vert på NM før?

 








NM i Tromsø

Hei!

 Idag er var det NM i Tromsø, på en plass som heter kvaløysletta som er der vi bor og går på skole, så idag på skolen gikk vi opp til skiløypa og så når Marit Bjørgen, Petter Northug, Therese Johaug og de andre løperne gikk. Vi heiet på Petter Northug og Marit Bjørgen. Vi tok noen blir ute på stadioen, også tok vi mange bilder inn i garderoben. Mens vi var i garderoben og tok bilder kom selveste Petter Northug inn, og jeg autografen til Petter Northug på jakken min, så nå er jeg veldig stolt! Her er noen av de bildene vi tok: 

 


Petter Northug

Marit Bjørgen

Frøya og Labb

Amanda og Labb og Line

Marit Bjørgen

 

 

Her er de bildene vi tok i garderoben:






























 

Ha en fin dag videre!

Q- Har du vert på NM?

Q- Hva synes du om bildene?








Fotballturnering

Hei!

 Idag hadde vi fotball turnering med fotball laget mitt, Storelva Allidrett fatball lag, BTW veldig fint navn, ikke sant. Vi spilte vertfall mot T.I.L. to ganger og Hamna to ganger. Vi vant begge kampene mot T.I.L. , stillinga ble 1-0 begge kampene, det er jeg ganske fornøyd med. Trodde egenlig at T.I.L. var bedre enn de var, men de var altså ikke så gode! Når vi spilte mot Hamna den første kampen ble stillinga 0-1, og neste kamp ble stillinga 0-5, så vi tapte begge kampene. Men Hamna hadde mange 99'ere og 98'ere, så det var litt feigt da! Her er noen bilder:

Noen av de på laget.

Å ta bilder i fart går ikke så bra!



Sorry for dålig kvalitet på bildene.

 

Q- Ha du vert på turnering i helga?

Q- Hva synes du om den nye headeren?





 




Dagen i dag

Hei!

Idag blogger både Frøya og Amanda.

 Idag på skolen hadde vi skidag. Det var noen som hadde stafett med ski, noen bare gikk rundt på ski og noen som ikke hadde ski i det hele tatt. Etter vi hadde skitur hadde vi bare matte, så var vi ferdig på skolen.

 Når vi var ferdig gikk vi i gangen å kledde på oss men Frøya fant ikke den ene skoen sin, vi så i hele gangen men til slutt fant vi den på andre side av gangen, også gikk vi og så om hallen var åpen den var åpen. men ikke hovedingangen var åpen, men det er 5 andre blå døre og en av de var åpen. Vi gikk inn dit og åpnet hovedingangen. Vi hadde ikke fotball så derfor gikk vi hjem til Amanda og så på tv i steden for.



Sorry, gammelt bilde!

 HA EN FIN DAG!

 Q- Hva gjorde du på skolen idag?

Q- Hva med når du kom hjem fra skolen?








Thelolcam.com

Hei!

Amanda blogger

 Vi kjeder oss veldig, og så tok  vi bare noen bilder på thelolcam.com, på facebook.  Som dere kan se litt lengre ned. Men idag har vi ikke gjort noe spesielt. Vi har vert på skolen, spilt litt fotball og gjort litt lekser. Men vi kjeder oss veldig og da lurer vi på hva du pleier og finne på visst du kjeder deg?

Thumbs up!


Smile!

Q- Har du noen forslag til hva vi kan gjøre?

Q- Hva har du gjort idag?









turnering i helga !<3

på søndag skal vi spille turnering vi skal spille mot hamna 2 ganger og TIL 2ganger å !!

vi skal ta noen bilder vi legger ut etter helga <3

BLOGGEZ<3




VS

Hei!

Vi tenkte bare vi skulle ha en liten VS, denne gangen om fotball lag. Så hvem synes du er best?  Vi synes selv at Liverpool er best! 


Q- Hva synes du vi skal ha som VS neste gang?








liverpool VS manchester united

frøya og amanda blogger<3:

forige tirsdag spillte liverpool og manchester united kamp ..

og liverpool vant sefølgelig <3