Litt om oss

Hei!

Siden vi ikke fant noe å blogge om skriver vi litt om oss selv. Kanskje det var noe du ikke visste fra før, eller noe du lurte på? Vert fall, her er litt om oss:

Litt om Frøya

Jeg er 11år, har blond hår og har grønne/brune øyne. For det meste går jeg med hettegensere og joggebukser. Min favorittmat er taco og pizza, hva er din favorittmat? Det dyret jeg liker best er katt, jeg har tre katter selv, og jeg liker de veldig godt. Mobilen jeg har heter xperia mini 10 pro, men den blir ikke så mye brukt (a). På fritiden min spiller jeg helst fotball med venner og med laget mitt, mens om vinteren står jeg på slalom, det er veldig gøy. Liker du å stå på slalom?


Frøya


 Litt om Amanda

Jeg er også 11år, mørkebrunt hår og grønn/brune øyne. Vi er egentlig ganske like, jeg liker også best å gå med hettegensere og joggebukser, og jeg spiser også helst taco og pizza akkuratt som Frøya. De dyrene jeg liker best er katt og hund, men har ingen kjæledyr selv. Og har også samme mobil som Frøya, og liker også å spille fotball på fritiden, jeg og Frøya går på Storelva Allidrett fotball lag. Hvilken sport liker du best?


Amanda

Q- Fikk du svar på noe du lurte på?

Q- Er du også lik din bestevennine?


 
Hjelp vi er russ!

Hei!

Amanda blogger. Idag var jeg og Frøya i byen, vi tok bussen og gikk av med nerstranda, så gikk vi til eplehuset. Det tok vi masse bilder med de mac'ene som var der. Senere dro vi til kinoen for å bestille billetter til en film vi skulle se litt senere, den het Hjep vi er russ! Etter det gikk vi bare litt rundt i byen. Vi kjøpte litt godteri til kinoen og litt sånn. Så dro vi og så kinoen. Den var veldig bra. Her er litt om det vi synes om filmen:

Filmen handler om Markus og Robert som snart er ferdig med skolen og blir russ. De har lyst til å feste etter 12års skolegang, men problemet er bare at   de befinner seg i Ødvåg, Norges aller minste og mest forblåste lille høl, og at penga de skulle feire for er søkk borte. På toppen av det hele har de en rektor som har satt seg fore å gjøre livet deres så surt som mulig, og en lokal lensmann som liker å bøtelegge folk nesten like godt som han liker jenter på 16 ...

.

Vi vil gi filmen et terningkast på 5!

 Q- Har du sett Hjelp vi er russ?

Q- Fikk du lyst å se den?

 
innkjøp

Hei!

I dag blogger både amanda og frøya. Vi har hvert å kjøpt oss nye klær i byen, her er noen bilder

 Amanda kjøpte denne, den kommer fra HM og kostet 99kr.  Det er en jumpsuit, litt vanskelig å se kansje?

 

amanda kjøpte også en shorts , den ble også kjøpt på HM den kostet 149kr

 

amanda kjøpte noen sko fra din sko ,og kostet 179kr

 

Hun kjøpte også 2 topper, de kostet 99kr hver.

 

 denne ble kjøpt på HM og kostet 150kr 

 

Frøya kjøpte denne fra HM og den kostet 99kr.

 

 

 

 

Disse kjøpte hun også på HM, de kostet 50kr per. 

Frøya kjøpte egentlig en kjole også, men gidder ikke legge ut bilde nå. 

 

 

Outfit Frøya:

 

t-skjorte  fra HM KR:99

 

bukse fra intersport KR:399

 

Outfit Amanda:

singlet fra HM KR 99

BUKSE FRA INTERSPORT KR399

Q-Likte du tingene vi hadde kjøpt?

Q-Likte du outfiten?

Sorry dårlig kvalitet på bildene.